Proschoon geeft een gezicht aan schoonmaakhelden bij Vonk!

February 27, 2024

Vonk kiest om sociaal het verschil te maken door een invulling aan social return te geven met schoonmaakdienstverlening. Een vaste ploeg maakt overdag schoon bij de onderwijsinstelling. Een groot voordeel hiervan is dat de leerlingen zien wat het schoonmaken, en vooral schoonhouden van een omgeving inhoud en met welke aandacht dit wordt gedaan. Hun zichtbare aanwezigheid zorgt voor bewustwording. Als ambassadeur van een schone schoolomgeving sporen zij leerlingen aan om het netjes te houden.

Zichtbaar schoon door dagschoonmaak!

En dat netjes houden is soms best een uitdaging voor onze schoonmaakhelden; iedere ouder kan immers beamen dat scholieren niet de meest opgeruimde doelgroep zijn. Als extra gedragsstimulans hebben onze schoonmaakhelden extra exposure gekregen.

Ze stellen zich voor op banners die door de gehele kantine zijn geplaats. Ook roepen zij de leerlingen op om zich samen met hun in te zetten voor een nette schoolomgeving waar ze trots op kunnen zijn!

"Hoi, ik ben Bianca. Ik ben geen fan van puinruimen, wel van een blinkende school. Laten we het samen netjes houden, zodat ik kan doen waar ik goed in ben: schoonhouden"

De plaatsing van de banners rond lunchtijd bracht veel bekijks met zich mee. Tot zo ver missie geslaagd. Natuurlijk kregen Babet, Bianca en Michael verse bloemen als bedankje voor hun inzet om model te staan!

Het gaat ons om de mensen!

Proschoon is een schoonmaakbedrijf, maar dan net even anders. Natuurlijk willen we dat onze klanten dik tevreden zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers ook tevreden zijn en het schoonmaakvak heel goed leren. Maar we vinden ook dat elk mens een kans op een echte baan verdient. En dus geven we iedereen die graag bij ons wil werken de mogelijkheid om schoonmaakprofessional te worden. Wil jij met jouw bedrijf ook sociaal het verschil maken? Laten we eens kennismaken!

Terug naar alle nieuwsberichten