Proschoon @ Beroepenevent Op Kop

February 12, 2024

Wat een enthousiaste scholieren mochten wij spreken het tijdens het Beroepenevent Op Kop op 7 en 8 februari in Den Helder! Als trotse ambassadeur van de schoonmaaksector stond Proschoon daar met een glimlach van oor tot oor, klaar om de leerlingen te laten kennismaken met het fantastische werk van onze schoonmaakhelden!

Verbinding met onderwijs essentieel

Voor ons is het essentieel om in verbinding te staan met het onderwijs. Jongeren staan voor belangrijke keuzes, en wij willen niets liever dan hen laten zien hoe mooi en het schoonmaak vak kan zijn. Het is zoveel meer dan alleen schoonmaken; het is een bijdrage leveren aan een gezonde en veilige omgeving. Ook biedt een schoonmaakfunctie bij Proschoon uitdagend werk op verschillende niveau's en sta je door dagdiensten echt in contact met de opdrachtgever.

Een andere blik op het standaard beeld creëren was dan ook ons doel van het bezoek aan het event. En dat is gelukt! Met diverse schoonmaaktools om te proberen en de Schoonmaakquiz hebben de leerlingen kennisgemaakt met het vak. Missie geslaagd! 

Beroepenevent Op Kop

Het Beroepenevent Op Kop is een perfecte gelegenheid om de leerlingen te laten proeven van het diverse aanbod aan beroepen. Het event laat leerlingen van VONK, Regius College, RSG Wiringherlant, Scholen aan Zee, OSG de Hogeberg en De Pijler kennismaken met maar liefst 50 verschillende beroepen. Dit op zijn vijf verschillende pleinen; techniek, zorg & welzijn, horeca & recreatie, agri en dienstverlening.

De jeugd is de toekomst. Samen met Op Kop en alle betrokken partners blijft Proschoon zich vol energie inzetten voor een sprankelende toekomst voor de veelbelovende talenten van morgen!

Terug naar alle nieuwsberichten