Met Pensioen!

March 11, 2024

Na ruim 46 jaar trouwe dienst gaat onze schoonmaakheld Cor met welverdiend Pensioen. Zijn eindeloze inzet en lach op zijn gezicht maakt Cor een onmisbare schakel in ons team. Toch is het nu tijd voor rust en genieten. En dat werd samen met zijn familie en collega's gevierd!

Van groenvoorziening naar schoonmaakheld

Cor startte zijn loopbaan bij Probedrijven in de groenvoorziening. Er is geen wijk in de omgeving waarin hij niet heeft geschoffeld. Heerlijk vindt hij, want tuinieren is zijn lust en leven. "Op een gegeven moment werd het werk lichamelijk te zwaar en ben ik naar binnen gegaan, onder begeleiding van voorvrouw Corry. Dit was eerst inpakwerk, een leuke tijd. Daarna werd het al snel schoonmaak."

En dat is waar Cor Regina ontmoette. "Regina is al ruim 10 jaar mijn begeleidster. Ik heb heel veel aan haar te danken." Regina ook aan Cor, merkt zij op. "Cor en ik hebben de startfase van onze schoonmaakdienstverlening in de regio Den Helder meegemaakt. Eerst waren dit elf scholen, nu is dit enorm uitgegroeid. Nadat Cor werkte bij de Tuindorp School heeft hij zijn plek gevonden bij Levvel in Den Oever."

Grand Café

Bij Levvel is Cor echt onderdeel van het meubilair geworden. "Al het personeel van Levvel kent Cor, ze missen hem als hij er niet is! Wat logisch is want hij maakt altijd alles dik voor elkaar. Zijn afdeling wordt zelfs het Grand Café genoemd, zo gezellig vinden ze het daar. "

En dat is ook precies wat Cor het meeste gaat missen aan zijn werk. "Ik heb 5 jaar gewerkt bij Levvel. Op mijn werk heerst een huiskamer gevoel. Naast mijn werk - het schoonmaken van de pantry's, wc's en kantoren - is er altijd ruimte voor een praatje. Ik ga de gezelligheid missen van de collega's om mij heen."

Wat omschrijft Cor in een zin?

Regina: "Naast de vriendelijke lach op zijn gezicht is Cor vooral ook erg gefocust op zijn werk. Je hoort hem nooit klagen, en in die ruim tien jaar dat ik met hem werk is hij slechts twee keer ziek geweest. Waarvan één keer hij in het ziekenhuis lag en de andere keer hij Corona had. Gezien zijn lichamelijke handicap aan zijn voet en slechte heup hebben zijn collega's en ik daar enorm veel bewondering voor."

Straks heeft Cor weer volop tijd voor zijn grootste hobby: Tuinieren. "Ik ga genieten van het mooie weer en lekker werken in mijn eigen tuin. Een nieuwe collega neemt het werk bij Levvel over, het was een bijzonder moment toen hij zijn contract daar tekende. Maar ik heb er vertrouwen in dat het goedkomt. Ik zal vast nog een keer koffie komen drinken!"

Terug naar alle nieuwsberichten