Marcella vertelt trots over haar functie als meewerkend voorvrouw bij HHNK

May 30, 2024

's Ochtends vroeg verschijnt de Proschoon bus op het terrein bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Met Marcella achter het stuur wordt de bus vakkundig op zijn vaste plek geparkeerd en stapt de vaste ploeg uit.. Op naar een nieuwe werkdag! Al 10 jaar Marcella werkt al tien jaar bij Proschoon en heeft zichzelf ontpopt tot een ware schoonmaakheldin. Ze begon met de basis - verdomd goed kunnen schoonmaken - en is inmiddels uitgegroeid tot meewerkend voorvrouw bij het HHNK. Vol trots vertelt ze over haar certificaat als voorvrouw en de groei die ze heeft doorgemaakt bij Proschoon.

Na het afronden van een cursus leerde Marcella veel over de verantwoordelijkheden die komen kijken bij een functie als voorvrouw. Als rechterhand van haar collega Sandra, de andere voorvrouw, is zij een belangrijk onderdeel van het vaste team bij het Hoogheemraadschap. "Ik vind het fijn om mee te denken met Sandra en haar te helpen met het verdelen van de taken van de dag. 's Ochtends gaan we om tafel en bespreken we wat we vandaag gaan doen met het team."

Persoonlijke ontwikkeling werkt aanstekelijk. Waar de één zich ontwikkeld kan de ander zich daaraan optrekken. Marcella legt uit: "Ik kan goed uitleg geven aan collega's. Ik neem er de tijd voor en vertel alles over onze materialen en werkzaamheden hier." Deze vaardigheden komen goed van pas bij HHNK, waar veel stagiairs hun carrière beginnen en de basis leren.

Bij HHNK voelt Marcella zich helemaal thuis. Ze herinnert zich met trots de keer dat ze tijdens een rondleiding haar verhaal mocht doen en voor een groep mocht spreken. Hoewel ze het spannend vond, zette Marcella de schouders eronder en sprak ze vol trots over haar werk. "Het schoonmaakvak is iets wat ik leuk vind. Door mijn werk ben ik gaan leren om zelfstandig te werken. En hier, bij HHNK, ben ik gaan leren om samen te werken. Samen met een leuke groep aan collega's. We hebben veel plezier maar kunnen ook goed werken."

Boost je hygiëne & werkplezier!

Proschoon is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Natuurlijk willen we dat onze klanten dik tevreden zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers tevreden zijn en het schoonmaakvak goed onder de knie krijgen. Maar we vinden ook dat elk mens een kans op een echte baan verdient. Iedereen die graag bij ons wil werken, krijgt de mogelijkheid om een schoonmaakprofessional te worden.

Benieuwd hoe onze helden de hygiëne (maar zeker ook het werkplezier) binnen uw bedrijf een boost kunnen geven? Neem contact met ons op!

Terug naar alle nieuwsberichten