Écht specialistisch schoonmaakwerk door Proschoon op zorgboerderij Dijkgatshoeve

September 24, 2021

Sommige opdrachten zijn te bijzonder om zomaar voorbij te laten gaan. De opdracht die Proschoon onlangs mocht uitvoeren bij zorgboerderij Dijkgatshoeve is er zo één. Want wanneer mag je nu een lichtstraat reinigen in een koeienstal? We nemen een kijkje op deze mooie dinsdagochtend in Wieringerwerf om de medewerkers van Proschoon in actie te zien!

Specialistisch werk

Écht specialistisch schoonmaakwerk door Proschoon op zorgboerderij Dijkgatshoeve
Specialistisch werk

Menno, voorman specialisten, vertelt: “Sinds 2006 werk ik bij Proschoon, maar opdrachten als deze maak je misschien maar eens in het jaar mee. Lichtstraten van deze grootte hoeven ook niet vaak schoon te worden gemaakt. Het is écht specialistisch schoonmaakwerk waarbij we werken met groot materieel. Dat maakt een opdracht als deze ook echt bijzonder, reinigen tussen de koeien, schapen, geiten etc.”. “Vier keer per jaar doen wij hier de gevelglasbewassing” vertelt Menno. “Het is mooi en dankbaar werk om te doen!”.

Nieuwe lichtstraat

De lichtstraat in de koeienstal is vrij nieuw. Gabriel, de boer van de Dijkgatshoeve: “De vorige keer heb ik zelf de lichtstraat schoongemaakt, maar dat is eigenlijk onverantwoord om te doen en zonder goed materieel geeft dit te veel risico voor mij. Proschoon kennen we van het onderhoud bij ons woongedeelte en zodoende hebben wij hen nu gevraagd om op een verantwoorde- en veilige wijze   de lichtstraat te reinigen”.

Zichtbaar resultaat!

Voor deze klus werkt Proschoon met twee verschillende hoogwerkers en telescopische waterbezems. Specialistisch materiaal wat vraagt om specialisten die weten wat ze doen en ook hiervoor zijn opgeleid. Ook dat is Proschoon!

“Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat, het zal vast en zeker enorm opknappen. Dit komt niet alleen de dieren ten goede straks in de wintermaanden, maar ook voor onze deelnemers is het fijn om goed (dag)licht te hebben”, aldus Gabriel. “Wij zijn blij dat Proschoon ons ook hierbij helpt!”

Proschoon aan het werk bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve_THUMB
Ook dit maken wij zichtbaar schoon! Proschoon aan het werk bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve
Ook dit maken we Zichtbaar Schoon bij Proschoon
Ook dit maken we Zichtbaar Schoon bij Proschoon
Terug naar alle nieuwsberichten