Gezocht: Schoonmakers voor diverse projecten!

Voor een glansrijke carrière solliciteer je bij Proschoon

Proschoon zoekt schoonmakers voor verschillende objecten verdeeld over de regio! Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je écht iets kunt betekenen? Kijk snel of één van de onderstaande plekken iets voor jou is en neem contact met ons op!

Zit er iets voor je tussen? Neem dan snel contact met ons op via mail info@pro-schoon.nl of bel 0226-320994! Wie weet tot snel!

Gymzaal en Basisschool/BSO in Alkmaar
Object in Noord-Scharwoude
Huisartsenpraktijk in Alkmaar
Tandartsenpraktijk in Alkmaar
Kantoor pand in Alkmaar
Object in Broek op Langedijk
Gezondheidscentrum in Zuid-Scharwoude
Zorginstelling in Schoorl
Object in Broek op Langedijk

Werken bij ProSchoon

Als schoonmaker zorg jij ervoor dat mensen met extra plezier naar hun werk gaan. Of meer genieten van de plek waar ze zijn. Want een schone omgeving heeft altijd een positieve invloed op mensen.

Maak het verschil

Wil jij ook iemand zijn die het verschil maakt? Jong, ouder, man of vrouw? Word dan een van onze schoonmaakhelden! We zoeken zowel leidinggevenden als mensen op de werkvloer.

Schoonmaker, een baan om trots op te zijn!

Denk je dat dit moeilijk is voor jou omdat je een beperking hebt? Of omdat je Nederlands nog niet goed genoeg is? Proschoon kijkt daar heel anders tegenaan. Iedereen die wil werken, krijgt bij ons een kans. Een kans op een betaalde baan in een vaste, veilige werkomgeving. Met collega’s en opdrachtgevers die waarderen wat je doet. Een baan om trots op te zijn!

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Denk je dat dit moeilijk is voor jou omdat je een beperking hebt? Of omdat je Nederlands nog niet goed genoeg is? Proschoon kijkt daar heel anders tegenaan. Iedereen die wil werken, krijgt bij ons een kans. Een kans op een betaalde baan in een vaste, veilige werkomgeving. Aanmelden? Klik op onderstaande link en vul het formulier in. Vind je dit lastig? Vraag dan of iemand je wilt helpen.

Bedankt! Je melding is ontvangen, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Wat kan Proschoon
‍‍‍voor u betekenen?