Schoonmaak

Uitblinkers op de werkvloer

Naadloos aansluitend op je wensen

Schoonmaak

Dagelijks, wekelijks of ander periodiek schoonmaakwerk van je kantoorpand: bij Proschoon kan het allemaal. Eerst spreken we natuurlijk goed door wat de wensen zijn en bekijken we de werklocatie van voor naar achter. Vaak ontdekken we dan wel iets waar onze opdrachtgever nog niet aan had gedacht. Vervolgens maken we goede afspraken waar je ons aan kunt houden. En voor welke klussen of frequentie je ook voor kiest, je krijgt altijd vaste Proschoon-uitblinkers over de vloer.

Wat doen we voor onze opdrachtgevers?

Onze mensen nemen alles onder handen wat ze tegenkomen. Natuurlijk doen ze het vanzelfsprekende werk als stofzuigen, dweilen, bureaus afnemen en sanitair glimmend schoonmaken. Daarnaast poetsen ze alles waar ze bij kunnen: van toetsenbord tot aanrechtblad en van printertafel tot stellingkast. Als je wilt, ruimen ze ook de vaatwasser uit en geven ze zelfs de planten water.

Wist je dat wij ook de inkoop van schoonmaakspullen, toiletpapier en handdoekjes kunnen regelen? Scheelt toch weer iets om in de gaten te houden. Wil je het meest frisse kantoorpand van Noord-Holland hebben? Maak dan een afspraak met Proschoon!

Neem contact met ons op

Gerelateerd‍