Glas en gevelreiniging

Schone ramen dankzij puur water

Laat je gebouw stralen

Glas en gevelreiniging

Blinkende ramen, glanzende kozijnen en smetteloze gevels: grondig schoonmaakwerk laat een gebouw stralen. Dat is fijn als het pand het uithangbord van je organisatie is. Daarnaast scheelt het op de langere termijn onderhoudskosten, want vuil maakt alles dof en tast materialen aan. Periodiek schoonmaken van glaswerk, houtwerk en andere materialen is dus in meerdere opzichten een goed idee. Zowel binnen als buiten.

En dat pakken wij op verschillende manieren aan:

  • Traditioneel met ladders
  • Telescoopbewassing
  • Met een hoogwerker

Streeploos en milieuvriendelijk met osmose

Osmose is de vernieuwing in glasreiniging. Deze techniek zorgt ervoor dat het water dat we gebruiken echt puur water is. En omdat er verder niets meer in zit, geen chloor, geen kalk, geen zouten, reinigt het ramen grondig en streeploos. Bovendien is het een uiterst milieuvriendelijke manier van schoonmaken, want het maakt zeep overbodig.

Schoonmaken van zonnepanelen

Als zonnepanelen vuil worden, leveren ze een lager rendement op. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is dus verstandig om de panelen regelmatig schoon te laten maken. Ook voor het reinigen van zonnepanelen gebruiken we zuiver osmosewater.

Geschoolde glazenwassers

Al ons personeel is gekwalificeerd, en daar zetten we voor onze glazenwassers nog een tandje bij. Onze medewerkers die op hoogte werken, worden hiervoor extra geschoold en begeleid. Wil je alles weten over onze glas- en gevelreiniging? We komen graag langs om de situatie te bespreken en met eigen ogen te bekijken. Bel vandaag nog voor een afspraak.

Neem contact met ons op voor schone ramen

Gerelateerd‍