Proschoon = Schoonmaakbedrijf de Dreu

Werken vanaf drie locaties in de kop van Noord-Holland

Op 1 januari 2020 heeft Proschoon collega bedrijf schoonmaakbedrijf De Dreu schoonmaakbedrijf overgenomen. Alle medewerkers werden overgenomen en zitten vanaf januari 2021 samen onder één dak op de Oostelijke Randweg 10 in Noord-Scharwoude.

Een stukje achtergrond...
In 2019 bestond De Dreu Schoonmaakbedrijf 30 jaar, nadat het in 1989 door André en Bram de Dreu was opgericht. In de jaren '90 was het bedrijf op zijn top met 160 personeelsleden en opereerde het in heel Noord-Holland.

Perfect Match
Maar het team staat en gaat. En hoe. De verschillende achtergronden blijken een perfect match en versterken elkaar op allerlei fronten.

Nog even op een rij :
Proschoon
Telefoon 0226-320994
E-mail info@pro-schoon.nl

Noord-Scharwoude

Oostelijke Randweg 10
1723 LH Noord-Scharwoude

Plan uw route

Schagen

Witte Paal 118
1742 NW Schagen

Plan uw route

Den Helder

Pastoor Koopmanweg 1
1784 NX Den Helder

Plan uw route

Werken bij ProSchoon?

Als schoonmaker zorg jij ervoor dat mensen met extra plezier naar hun werk gaan. Of meer genieten van de plek waar ze zijn. Want een schone omgeving heeft altijd een positieve invloed op mensen.

Maak het verschil

Wil jij ook iemand zijn die het verschil maakt? Jong, ouder, man of vrouw? Word dan een van onze schoonmaakhelden! We zoeken zowel leidinggevenden als mensen op de werkvloer.

Schoonmaker, een baan om trots op te zijn!

Denk je dat dit moeilijk is voor jou omdat je een beperking hebt? Of omdat je Nederlands nog niet goed genoeg is? Proschoon kijkt daar heel anders tegenaan. Iedereen die wil werken, krijgt bij ons een kans. Een kans op een betaalde baan in een vaste, veilige werkomgeving. Met collega’s en opdrachtgevers die waarderen wat je doet. Een baan om trots op te zijn!

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Denk je dat dit moeilijk is voor jou omdat je een beperking hebt? Of omdat je Nederlands nog niet goed genoeg is? Proschoon kijkt daar heel anders tegenaan. Iedereen die wil werken, krijgt bij ons een kans. Een kans op een betaalde baan in een vaste, veilige werkomgeving. Aanmelden? Klik op onderstaande link en vul het formulier in. Vind je dit lastig? Vraag dan of iemand je wilt helpen.

Bedankt! Je melding is ontvangen, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Wat kan Proschoon
‍‍‍voor u betekenen?